Η Εταιρία

lifan

Η Lifan είναι μια απο τις μεγαλύτερες ιδιωτικές βιομηχανίες μοτοσυκλετών, scooter και αυτοκινήτων. Απασχολεί προσωπικό 9300 ατόμων από τα οποία τα 6990 με ανώτερη εκπαίδευση. Με 8700 πιστοποιημένες πατέντες, επενδύει στον τομέα της έρευνας και τεχνολογίας από τις αρχες της δεκαετίας του 1990 πρωτοπορώντας στην παραγωγή κινητήρων γενικής χρήσης.

Σήμερα θεωρείται ο πιο ποιοτικός παραγωγός κινητήρων μοτοσυκλετών γιαυτόν τον λόγο και οι μοτοσυκλέτες και scooter της Lifan θεωρούνται από τα πλεόν αξιόπιστα της Κίνας. Συστηματικά περιλαμβάνεται ανάμεσα στις κορυφαίες εξαγωγικές Κινέζικες εταιρείες και από το 2010 έχει επιτυχημένα εισαχθεί στο χρηματηστήριο της Shanghai.

Καινοτομία και φήμη είναι τα στοιχεία που δίνει βαρύτητα η Lifan και σε αυτά οφείλεται η ανοδική πορεία της στην παγκόσμια αγορά.
Τα τελευταία χρόνια έχει δυναμικά εισέλθει στον χώρο των scooter δίνοντας έμφαση εκτός απο την ποιότητα του κινητήρα, στην ποιότητα των πλαστικών καθώς και την όμορφη εμφάνιση τους.

Πατμανίδης ΑΕ

 

Από το 2014 η εταιρεία Πατμανίδης ΑΕ ανέλαβε την διανομή των scooterτης LIFAN στην ελληνική αγορά. Με εμπειρία 60 χρόνων στο χώρο των ανταλλακτικών και πάνω από 15 χρόνων στην πώληση των μοτό, επενδύουμε στην τεχνογνωσία της LIFAN με απώτερο σκοπό να προσφέρουμε στον καταναλωτή αξιόπιστα και λειτουργικά scooter.